Σκόπελος, 31/5/2016–

Το Hotel Denise ανακοίνωσε σήμερα ότι βραβεύτηκε με ένα Πιστοποιητικό Διάκρισης του TripAdvisor®. Εδώ και έξι χρόνια, η απονομή του βραβείου αναγνωρίζει και τιμάει τις επιχειρήσεις του κλάδου της φιλοξενίας οι οποίες λάμβαναν εξαιρετικές κριτικές στο TripAdvisor από τους ταξιδιώτες, κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους. Στους νικητές του Πιστοποιητικού Διάκρισης περιλαμβάνονται καταλύματα, εστιατόρια και αξιοθέατα σε ολόκληρο τον κόσμο που προσέφεραν κάθε φορά μια εμπειρία ποιοτικής εξυπηρέτησης στους πελάτες τους.

«Με το Πιστοποιητικό Διάκρισης, το TripAdvisor επιβραβεύει τις επιχειρήσεις του κλάδου της φιλοξενίας που λάμβαναν σταθερά τιμητικά σχόλια και υψηλές βαθμολογίες από τους ταξιδιώτες» λέει η Heather Leisman, Αντιπρόεδρος του Τμήματος Βιομηχανικού μάρκετινγκ του TripAdvisor. «Αυτή η αναγνώριση βοηθά του ταξιδιώτες να εντοπίζουν και να κάνουν κράτηση σε επιχειρήσεις που σε τακτική βάση παρέχουν εξαιρετικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης. Το TripAdvisor είναι περήφανο για την καθοριστική συμβολή του ώστε οι ταξιδιώτες να αισθάνονται πιο σίγουροι όταν παίρνουν τις αποφάσεις τους για κρατήσεις.»

Για το Πιστοποιητικό Διάκρισης συνυπολογίζονται η ποιότητα, η ποσότητα και η επικαιρότητα των κριτικών που υποβάλλονται από τους ταξιδιώτες στο TripAdvisor σε διάστημα 12 μηνών. Για να πληροί τις προϋποθέσεις βράβευσης, μια επιχείρηση πρέπει να έχει συνολική βαθμολογία τουλάχιστον τεσσάρων από τους πέντε κύκλους, να έχει συμπληρώσει έναν ελάχιστο αριθμό κριτικών και να είναι καταχωρισμένη στο TripAdvisor για τουλάχιστον 12 μήνες.

-Τέλος-

Hotel Denise

Σχετικά με το TripAdvisor
Το TripAdvisor® είναι ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός ιστότοπος παγκοσμίως** και προσφέρει στους ταξιδιώτες τη δυνατότητα να σχεδιάσουν και να κάνουν κράτηση για ένα τέλειο ταξίδι. Το TripAdvisor προσφέρει συμβουλές από ταξιδιώτες και μεγάλη ποικιλία επιλογών και δυνατοτήτων διοργάνωσης ταξιδιών, με ενσωματωμένους συνδέσμους για εργαλεία κρατήσεων που αναζητούν τις καλύτερες τιμές ξενοδοχείων σε εκατοντάδες ιστότοπους. Οι ιστότοποι της επωνυμίας TripAdvisor αποτελούν τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική κοινότητα στον κόσμο, με περισσότερους από 350 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως*** και πάνω από 320 εκατομμύρια κριτικές και γνώμες για 6,5 εκατομμύρια καταλύματα, εστιατόρια και αξιοθέατα. Οι ιστότοποι λειτουργούν σε 48 αγορές παγκοσμίως.

Η TripAdvisor, Inc. (NASDAQ:TRIP), μέσω των θυγατρικών της, διαχειρίζεται και λειτουργεί ιστότοπους με 24 διαφορετικές επωνυμίες ταξιδιωτικών μέσων:
www.airfarewatchdog.com, www.bookingbuddy.com, www.cruisecritic.com, www.everytrail.com, www.familyvacationcritic.com, www.flipkey.com, www.thefork.com (που περιλαμβάνει τα www.lafourchette.com, www.eltenedor.com, www.iens.nl, www.besttables.com και www.dimmi.com.au), www.gateguru.com, www.holidaylettings.co.uk, www.holidaywatchdog.com, www.housetrip.com, www.independenttraveler.com, www.jetsetter.com, www.niumba.com, www.onetime.com, www.oyster.com, www.seatguru.com, www.smartertravel.com, www.tingo.com, www.travelpod.com, www.tripbod.com, www.vacationhomerentals.com, www.viator.com, και www.virtualtourist.com.

**Πηγή: comScore Media Metrix για τους ιστότοπους του TripAdvisor, παγκοσμίως, Φεβρουάριος 2016
***Πηγή: Αρχεία καταγραφής του TripAdvisor, πρώτο τρίμηνο του 2016

Hotel Denise
info@denise.gr
24240-22678

Print_Logo_COE2016_gr

Screenshot 2014-08-20 00.02.29

Βραβειο 2014

Η κατάφυτη από πευκοδάση Σκόπελος διαθέτει πανέμορφες παραλίες, όπου το πράσινο της γης σφιχταγκαλιάζεται με το γαλάζιο του νερού. Μικροί και μεγαλύτεροι όρμοι ανοίγουν φιλόξενα την αγκαλιά τους για να χαρίσουν μοναδικές στιγμές ξεκούρασης, ανεμελιάς και δροσιάς στους επισκέπτες.
Αξίζει να κολυμπήσετε στα καταγάλανα διάφανα νερά μερικών από τις πιο γνωστές παραλίες, όπως:
Στάφυλος, Αγνώντας, Λιμνονάρι, Μηλιά, Καστάνι, Μπλο, Πάνορμος, Βελανιό, Χόβολο, Νέο Κλήμα, Αρμενόπετρα, Περιβόλι, Έληος, Αγ. Ιωάννης στο Καστρί, Γλυστέρι (παραλία Mamma Mia)

Με πλοίο (ιχ + επιβάτες), ταχύπλοο πλοίο (ιχ + επιβάτες) ή καταμαράν Flying cat (μόνο επιβάτες) ώρες & λεπτά πχ 2:35 : Με πλοίο ΒΟΛΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ : 3 ώρες και 30 λεπτά

Με καταμαράν ΒΟΛΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ: 2 ώρες και 50 λεπτά (κάποια δρομολόγια φτάνουν ως Γλώσσα , για Γλώσσα υπολογίστε διάρκεια ταξιδιού συντομότερη κατά 20 ως 40 λεπτά)

Με πλοίο ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ : 3 ώρες και 40 λεπτά

Με καταμαράν ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ: 2 ώρες και 50 λεπτά (Η διαδρομή ΑΘΗΝΑ – ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ για όσους από εσάς έχετε δικό σας ΙΧ είναι 180 χλμ,

όσοι είστε επιβάτες το λεωφορείο των πλοίων Αλκυών Αθήνα – Άγιος Κωνσταντίνος συνήθως αναχωρεί τρεισήμισι με 4 ώρες νωρίτερα από πλατεία Κάνιγγος Αρχή Ακαδημίας.

Με πλοίο ΚΥΜΗ ΣΚΟΠΕΛΟΣ : 3 ώρες και 30 λεπτά (Η διαδρομή ΑΘΗΝΑ – ΚΥΜΗ για όσους από εσάς έχετε δικό σας ΙΧ είναι 175 χλμ, όσοι είστε επιβάτες υπάρχει μια πρωινή αναχώρηση των ΚΤΕΛ Ευβοίας προς Χαλκίδα – Κύμη.

Με πλοίο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΚΟΠΕΛΟΣ : 5 ώρες και 20 λεπτά Η γραμμή δεν είναι σταθερά διαθέσιμη κάθε χρόνο.

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΛΟΙΟΥ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Μπορείτε να έρθετε μέσω Βόλου και έπειτα Βόλος Θεσσαλονίκη με δεκάδες δρομολόγια με Λεωφορείο 2 ώρες και 30 λεπτά , με τρένο 2 ώρες και 30 λεπτά.

Τρίτη γενιά αγγειοπλάστης, με κυκλαδική καταγωγή. Η οικογένεια του έχει γράψει ιστορία στην τέχνη της αγγειοπλαστικής. Ο παππούς του, ο Νικόλαος Ρόδιος ή Παπαρόδιος, που καταγόταν από την Κύθνο, εγκαταστάθηκε στη Σκόπελο το 1900. Ηταν έμπειρος και σπουδαίος καλλιτέχνης, εμπνευσμένος από τα αριστουργήματα των αρχαίων αγγείων, έμαθε την τέχνη στο Βοτανικό, στα αγγειοπλαστεία του Λεβαντή. Ήταν τόσο καλός δε, που οι αρχιμάστοροι εκεί τον φώναζαν από δεκατεσσάρων ετών μάστρο – Νικόλα. Όπως μας είπε ο εγγονός του Νικόλας Ρόδιος, δούλεψε σε πολλά κέντρα κεραμικής εκτός Ελλάδας, στην Τουρκία, στη Ρουμανία και την Αίγυπτο, αλλά αυτό δεν επηρέασε καθόλου τη δική του τεχνική που βασιζόταν καθαρά πάνω στην κλασσική αρχαιολογική τέχνη. Από το 1907 άρχισε να παίρνει μέρος σε εκθέσεις και συγκέντρωσε με τα έργα του πολλά διεθνή και ελληνικά βραβεία. Τα έργα του, είχαν τόσο όμορφες γραμμές που δύσκολα τα ξεχώριζες από τα αρχαία καλλιτεχνήματα. Περιζήτητα την εποχή εκείνη και στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Για την στιλπνότητα και το ανεξίτηλο μέλαν χρώμα των αγγείων του, το 1930 πήρε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Το 1931 ο Ελευθέριος Βενιζέλος του έστειλε επαινετική επιστολή για τα έργα του.
Η εγκυκλοπαίδεια Ελευθερουδάκη, τον αναφέρει ως τον πρώτο Ελληνα δεξιοτέχνη του τροχού και ως πατέρα της αγγειοπλαστικής, ενώ η Ακαδημία Αθηνών τον τίμησε και πήρε τιμητική σύνταξη του Δημοσίου. Από το εργαστήριο του πέρασαν τότε αρκετοί πολιτικοί της εποχής εκείνης αφού η Σκόπελος ήταν τόπος εξορίας εκείνα τα χρόνια. Πολιτικοί όπως ο Ράλλης, ο Μπαλτατζής, ο Καλιμασιώτης επισκέπτονταν το εργαστήρι του και θαύμαζαν και αγόραζαν τα έργα του.
Την τέχνη του ο παππούς Νικόλαος τη δίδαξε στους γιους του Γιώργο και Βασίλη Ρόδιο. Ο Βασίλης ασχολήθηκε με την τέχνη ακολουθώντας την τεχνοτροπία του πατέρα του, και συμμετείχε σε πολλές διεθνείς εκθέσεις όπου βραβεύτηκε και διακρίθηκε. Ο αδελφός του ο Γιώργος ο Ρόδιος που δούλευε από δεκατεσσάρων χρονών κοντά στον πατέρα του «πέρασε» την τέχνη και τη γνώση του και στο γιο του το Νίκο Ρόδιο, έναν αξιόλογο άνθρωπο και καλλιτέχνη που χρησιμοποιεί τα ίδια παραδοσιακά μέσα παραγωγής και εκτός από τα παλιά αρχαιοπρεπή σχήματα στα αγγεία του έχει καθιερώσει και άλλες φόρμες. Το εργαστήρι και το μαγαζί με την έκθεση των αγγείων του Νίκου του Ρόδιου θα το βρείτε στην πόλη της Σκοπέλου. Το τηλέφωνο του είναι. 2424022779